ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ


Δρ. Ελευθέριος Μηλιόπουλος

Ιατρός - Παθολογοανατόμος - Ογκολόγος
Διδάκτωρ Νευροπαθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρώην Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηSite logo

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑΗ θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου παγκόσμια δεν είναι σωστή. Ο καρκίνος είναι μια ψυχοσωματική πάθηση, αλλά πουθενά στον κόσμο δεν αντιμετωπίζεται έτσι.

Στην θεραπεία του καρκίνου απαιτούνται πολλά συμπληρώματα με αποδεδειγμένη αντικαρκινική ιδιότητα. Σε κανένα νοσοκομείο όμως δεν χορηγούνται συμπληρώματα.

Η μόνη φαρμακευτική θεραπεία που γίνεται είναι αυτή με τις γνωστές χημειοθεραπείες. Θεραπείες, δηλαδή, με τοξικές δόσεις φαρμάκων, την στιγμή που τα ίδια φάρμακα κυκλοφορούν και σε μικρές δόσεις, αλλά δεν τα χορηγεί σχεδόν κανείς.

Θεωρούμε λάθος τις τοξικές δόσεις των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. Τα φάρμακα αυτά έπρεπε να δίδονται σε πολύ μικρότερες δοσολογίες και σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να καλύψουμε το κενό στην θεραπεία του καρκίνου φτιάξαμε σκευάσματα που δεν έχουν καμία τοξικότητα για μια πιο αποτελεσματική και φυσικά πιο ανθρώπινη θεραπεία του καρκίνου.

Ο Ιατρικός κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να δίνει συμπληρώματα στους καρκινοπαθείς και φυσικά και σε όλες τις παθήσεις.